LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

Αρης:Στο πλευρό των προσφύγων

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Ευάγγελος Βουτσάς και η οικογένεια του με τη συνδρομή των κοριτσιών της ομάδας αποδεικνύουν στην πράξη την έννοια της αλληλεγγύης.

Τριάντα χιλιάδες σάντουιτς και 20 παλέτες με εμφιαλωμένο νερό θα μοιραστούν αύριο το πρωί (6/3) στους πρόσφυγες που δοκιμάζονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη.

Από νωρίς εχθές το πρωί οι παίκτριες της ομάδας ποδοσφαίρου Εύη Γαβριηλίδου, Κυριακή Βασιλείου, Ασπασία Τσιγγελίδου, Anica Plevsic, Ελένη Βουτσά, Κέλλυ Τσιτσιά, Ευαγγελία Μαντατζή, Ρία Κολλίγα, Ελένη Τσιακλίδου, Εύα Αργυροπούλου, Γιάζνα Τζόρτζεβιτς αλλά και φίλοι της οικογένειας Βουτσά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τροφίμων που διατηρεί ο έφορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, προκειμένου να ετοιμάσουν και να συσκευάσουν τα σάντουιτς που προορίζονται για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην Ειδομένη, ελπίζοντας να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.
"Δίνουμε μια μικρή βοήθεια, μία παράταση ελπίδας σε αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Ξέρω ότι δεν σώζουμε έτσι την κατάσταση αλλά δίνουμε ελπίδα", λέει ο ο Ευάγγελος Βουτσάς, ο οποίος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν.

Σήμερα το πρωί τα τρόφιμα θα μεταφερθούν στην Ειδομένη και θα μοιραστούν με ευθύνη της εταιρίας στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.