LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για το 2ο Aphrodite Cup

Η Εθνική Γυναικών είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του περσινού Aphrodite Cup, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου στη Λεμεσό το διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων Γυναικών Aphrodite Cup.
Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση και σε αυτήν θα συμμετάσχουν, πέραν της Εθνικής Γυναικών Κύπρου, η Μάλτα, το Ισραήλ, η Εσθονία και η Λιθουανία. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου.
Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά που διοργανώνει η UEFA στην Κύπρο και εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας της για προώθηση και ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.
Η περσινή διοργάνωση έγινε στην Πάφο και η Εθνική Κύπρου έκανε μια πολύ καλή πορεία, φτάνοντας μέχρι τον τελικό χάνοντας με 2-0 από την Ελλάδα και αφού προηγουμένως είχε πετύχει τρεις νίκες στη φάση των ομίλων.
Στόχος της Εθνικής μας στη φετινή διοργάνωση είναι μια πορεία αντάξια με την περσινή, παρά το γεγονός ότι όλοι οι ομάδες που συμμετέχουν, βρίσκονται ψηλότερα από τη δική μας ομάδα στην κατάταξη της FIFA.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες και από αύριο το πρωί η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, μαζί με τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες.

''Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες . Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε θετικό ξεκίνημα την Πέμπτη με τη Λιθουανία. Είναι ένα τουρνουά με τέσσερις αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να ανταποκριθεί και να διακριθεί, έστω και αν είναι το αουτσάιντερ στη διοργάνωση'' , δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας ¶ντρος Βασιλείου.

Η Εθνική Κύπρου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί με αντίπαλο τη Λιθουανία στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς ενώ στο ίδιο γήπεδο θα δώσει το δεύτερο της αγώνα την Παρασκευή 11 Μαρτίου με αντίπαλο την Εσθονία, στις 12:00 το μεσημέρι..
Η Κύπρος θα αγωνιστεί στις 15 Μαρτίου με τη Μάλτα και στις 16 Μαρτίου με το Ισραήλ.