LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

ΑΝΟΙΞΕ Η BOUTIQUE ΤΗΣ AEL FC ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!

Με χαρά να σας ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (13/11)
τα εγκαίνια της μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Παρόντες ήταν άπαντες από την οικογένεια της ομάδας.

"Σήμερα ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ραφαήλ τέλεσε τα εγκαίνια της μπουτίκ της ΑΕΛ στην καρδιά της πόλης, δίπλα στα δικαστήρια, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, απέναντι από το κτίριο που στεγάζεται το AEL RADIO 104,8.

Παρόντες εκπρόσωποι όλων των βουλευτών, εκτός μιας συγκεκριμένης κυρίας, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πινακάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης, ο εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης, εκπρόσωποι των παλαιμάχων της ΑΕΛ, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ανδρών, Κ20, Κ17 με τους προπονητές τους, αλλά και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και χορηγού της ΑΕΛ διεθνούς φήμης εταιρείας «DOLE», κ. Στάθης Πισλής".

Η τελετή άρχισε και έκλεισε με τον ύμνο της ΑΕΛ και όλοι εύχονταν καλή επιτυχία στην ομάδα μας και κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Καλή επιτυχία στην ομάδα!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Leonardo Curatolo, 16/11/2021 Athens