LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

«Χρυσή» η Εθνική πόλο γυναικών-Νίκησε 9-8 τη Ρωσία και κατέκτησε το Europa Cup

Ιστορικό χρυσό για την Ελλάδα, 9-8 τη Ρωσία στον μεγάλο τελικό!

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, στο νεοσύστατο Europa Cup, όπου νίκησε στον μεγάλο τελικό τη Ρωσία με 9-8 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αμέσως μετά την λήξη του ματς, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σημείωσε: «Αυτό είναι το πρώτο μας μετάλλιο μετά το 2012, επομένως είμαστε προφανώς πολύ χαρούμενοι όλοι.

Στο ψηλότερο σκαλί το βάθρου ανέβηκε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, που επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Europa Cup της Ρωσίας με 9-8 και χρίστηκε η πρώτη ομάδα που κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη συγκεκριμένη νεοσύστατη διοργάνωση, στην Ποντεβέρδα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τον τρόπο που εξελίχθηκε και έμελλε να είναι ένας σπουδαίος τελικός. Αρχικά η Ρωσία προηγήθηκε με 2-0 μέχρι σχεδόν τα τέλη του ημιχρόνου, όμως δύο γκολ από τις Ξενάκη και Καλαργυρού διαμόρφωσαν το 2-2. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έκανε ένα τρομερό ξεπέταγμα στην τρίτη περίοδο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και διαμορφώνοντας το 6-3.

Με μια εξίσου δυναμική συνέχεια

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Leonardo Curatolo, Atene 26/3/2018